NYA AVGIFTER 2021

En akvarell av medlem Curt Fagersjö

Vy från Reimersholme mot varvet på Långholmen – Det här är en akvarell av medlem Curt Fägersjö, som när båten är på land ägnat sig åt att dokumentera vår härliga omnejd med sin pensel. Stort tack för att vi får njuta av denna vackra tavla och lycka för den som kan ha den på väggen hemma…

Det har varit årsmöte, och på länken nedan (årsmötet 2021)  finner du kallelsen och de dokument som låg till grund för mötet. När protokollet är justerat kommer även det att publiceras där. Passar på att berätta att avierna för årets avgifter kommer att skickas ut framöver nu efter årsmötet – och du ska inte betala förrän du får en avi. Årsmötet beslutade att styrelsens förslag om nya avgifter för 2021 skall gälla – i grund sker en viss avgiftshöjning, där y-bomsavgiften nu bakas in i bryggplatsen. 
Du kan ta del av de aktuella avgifterna här:  – – – – > NYA AVGIFTER 2021
Och här finner du samtliga dokument kring  årsmötet: ÅRSMÖTET 2021 – – – – – – > 

PS: GLÖM INTE ATT SKRIVA UPP ALLA VIKTIGA DATUM INFÖR BÅTSÄSONGEN 2021.Du har väl tagit del av årets kalendarium?
KALENDARIUM FÖR 2021 HITTAR DU HÄR – – – >

OCH för senaste nytt  – Du vet väl om att Reimers Båtsällskap också finns på Facebook?Du hittar oss här – – – – > https://www.facebook.com/reimersbs

Du gillar kanske också...