Båtbyte eller ändring av personuppgifter

Under våra medlemssidor har vi en Matrikel publicerad som innehåller information om dig som ägare och om din båt. Ta del av den och meddela Medlemsansvarig så fort något ändras så vi får uppdatera våra system. 

Vad gäller din båt är det viktigt så att du får rätt förutsättningar runt båten och rätt kostnader, vad gäller dig är det viktigt för de fall av säkerhetsskäl vi behöver komma i kontakt med dig. Med tanke på GDPR publicerar vi så lite uppgifter som möjligt och du kan självklart meddela om du inte önskar att dina uppgifter ska vara synliga.

Blir det ingen båt på ett tag, tänk på att det är ok att ha tom plats under två år sedan går den tillbaka till kön. Du kan ju under den tiden stötta kön genom att hyra ut din plats under tiden. Kontakta medlemsansvarig för support.

Du gillar kanske också...