VIKTIGT om TORRSÄTTNINGEN 2017

I höst 2017 är det bara två tillfällen för torrsättning. Lördagarna den 30 september och 7 oktober.
Skälet till detta är för att vi testar ett nytt sätt – att ta upp de största båtarna med kran.
På så sätt blir upptagningen också effektivare och kommer att hinnas med vid endast två tillfällen.
De som är aktuella för kran och för ”krandagen” lördagen den 30 september ska ha fått mail med särskild information om hur detta ska gå till – och vilken grupp ni tillhör och när ni ska vara på plats.
Ni som inte tar upp med kran träffas som vanligt klockan 09:00 lördagen den 7 oktober, som då är det andra och sista tillfället att torrsätta.

VIKTIG FÖRBEREDELSE LÖRDAGEN den 23 september klockan 09:00
Som vanligt ska alla med varvsplats medverka när vi tillsammans förbereder torrsättningarna. Bockarna ska plockas fram och då behövs vi alla finnas tillhands. Detta sker en vecka före, lördagen den 23:e september klockan 09:00. I år är det också viktigt att alla är med eftersom vi också kommer att informera er om hur torrsättningarna kommer att gå till, och placeringen av bockarna är mycket viktig. Det finns också då ett gyllene tillfälle att ställa alla frågor man funderar över.
Varmt välkommen till en modernare båtklubb! Vi ses!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar