Ny hemsida, ny registrering.

Hemsidan är ny och uppdaterad. Det behövdes göras en renovering för att få den modernare. Det här betyder att du som är medlem måste registrera dig igen, på nytt, för att komma åt medlemssidorna. Använder du dina gamla login-uppgifter kommer denna nya hemsida trilskas med att säga att du inte finns. Du kan använda samma e-post och lösen igen, men måste alltså ånyo registrera dig och det här beror alltså på att vi helt byggt om sidan.
Du klickar på andra länken i menyraden, som heter ”medlemssidor”, och är du inte inloggad kommer du att kunna logga in där, men också registrera dig där så du når alla sidor på hemsidan. I vänstermarginalen finns också en liten snabb-login du kan använda dig av. Bokmärk hemsidan och ta för vana att kolla här ibland så du håller dig väl informerad om vad som händer i båtklubben.

nyhemsida_datafiskar

Under en övergångsperiod kan det säkert uppstå frågetecken och en del problem, vilket vi hoppas ni har lite överseende med. Det är förstås omöjligt att göra alla glada och nöjda, även om det är ambitionen, men förhoppningen är nu att ni ska tycka att denna sida är finare, lättare att läsa och att den framöver kommer att kunna bjuda på fler funktioner.

Du gillar kanske också...